19 Ağustos 2010 Perşembe

Tur İstanbul'da Mı Gelecek? 0-1



Uefa Avrupa Ligi Playoff maçı ilk maçında iki Kadıköy takımı karşı karşıya geldi. Paok eşleşmesi sonucunda kimse deplasmandan bir galibiyet beklemiyordu zaten. Yunan ekibinin Ajax karşısındaki futbolu ve kalecisinin hatasıyla yediği iki gol sonucu elenmesi işlerin çok zor olduğunun göstergesiydi.

Beklenen oldu, Paok 1-0'lık galibiyetle ayrıldı maçtan. Fenerbahçe pek ortalarda görünmedi açıkçası, zaman zaman bireysel gayretlerle etkili olsa da dişe dokunur bir oyun yoktu ortada. Kırmızı kart gören rakibin 10 kişi kalmasını da avantaja çeviremeyip, ikinci yarıda Papazoğlu'nun 6 pastan auta attığı topa M.Topuz aynı centilmenlikle karşılık verince tur için İstanbul'a ümit bağlamaktan başka şansları kalmadı.

Beklenen bir gelişme var kötü de olsa, İstanbul'daki maçta alınan kötü bir sonuç ve beraberinde getirdiği Avrupa Ligi'den de elenme neleri değiştirecek? Boğazın diğer yarısındaki ezeli rakibi Galatasaray evindeki ilk maçta taraftarları tarafından tokadı yedi testi kırılmadan. Fenerbahçe zaten testiyi çatlatmıştı Y.Boys maçında. Bu hafta kırılırsa ne olacak? Su testisi su yolunda kırılır deyip sineye mi çekilecek yeni testiler mi gelecek?

Hiç yorum yok: