15 Ağustos 2010 Pazar

Trabzonspor Yeni Transferiyle (!) Yeni Sezona Başladı. 0-2


Ankaragücü-Trabzonspor maçı, karadeniz ekibinin 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı. Maçtan önüne geçen isimse şüphesiz maçın adamı Teofilo Gutierrez oldu.

Geçen yıl devre arasında büyük umutlarla Kolombiya Ligi Gol Kralı ünvanıyla transfer edilen bu çekik gözlü, sempatik adam hakkında herkes bir konuda hem fikirdi: "Fiyasko"

Teofilo, "Alışma dönemindeyim, daha sonra izleyeceksiniz Teofilo'yu." türünden açıklamalar yaptıkça burun kıvırıp geçtik. Bu sezon kulübeden çıkamaz, oynarsa kesinleşen sonuçlardan sonra oynar türünden yorumlar giderek arttı. Üstelik, Trabzonspor golcü ihtiyacımız var diyerek Beşiktaş'a 40 mt.den attığı golle Türk futbol severlere adını duyuran Jaja'yı transfer edince yolcu listesinde adı anılmaya başladı.

Yeni sezon başlayınca Teofilo'da kendini gösterdi ilk maçtan itibaren.

Bursaspor'la oynanan süper kupa maçında ilk golü atıncaya kadar saç baş yoldurdu taraftarlarına ama öyle bir zamanda golle buluştu ki hem kendi rahatladı hem camiası. Lig maçında da 2 gol birden atınca Bursa maçındaki gollerinin tesadüf olmadığını gösterdi.

Ne diyelim, ligimize ve Trabzon camiasına hayırlı olsun. Dileğimiz Teofilo'nun şirin gülümsemesiyle gol sevinçlerini Anfield Road'da Kop Tribünlerine ve Avni Aker'de tüm ekranlara sergilemesi.

Hiç yorum yok: