15 Ağustos 2010 Pazar

Guti'yi İzlemek....


Jose Maria Gutiérrez Hernández ya da bilinen adıyla Guti.

1984 yılında futbola Real Madrid alt yapısında başlayan adrese teslim pasların ustası Guti artık süper ligde Beşiktaş formasını terletecek.

Transfer sezonun başlarında -biraz da erken konuşmasının yüzünden- Real'den ayrılacağı kesinleşince Galatasaray'la da anıldı adı. İsmi bile heyecana yettiyse de her iki tarafta bir görüşmelerinin olmadığını söyledi. Velhâsıl Guti geldi ülkemize, Beşiktaş'a.

Geldiğinden sonraki Beşiktaş'ın ilk maçını tribünden izledi, biz ekrandan onu. Villareal'in sezon öncesi turnuvasında gördük siyah-beyaz formayla ilk 11'de. Takıma yabancı olmasına rağmen, arkadaşlarını tanımamasına rağmen çıktığı ilk maçta gösterdi kendini paslarıyla. Akıllara Guti'ye ayak uydurabilecek forvet var mı Beşiktaş'ta sorusu geldi. Bobo şimdilik bu soruyu cevaplamış görünüyor bakalım devamı gelecek mi?

Xavi'nin Real Madrid versiyonu bu ismin ligimizde olması futbol severler için büyük keyif. Attığı ince paslar, müthiş şutlar ve harika frikikleriyle bildiğimiz Guti süper lig için gerçekten "süper" bir transfer.



Hiç yorum yok: