19 Ağustos 2010 Perşembe

Onur'la Döndü 1-0




Uefa Avrupa Ligi Playoff ilk maçlarındaki en zorlu rakip Trabzonspor'a çıkmıştı. Kimsenin fazla bir beklentisi yoktu zaten alınacak bir beraberlik bile iyi sonuç olarak görülüyordu ama şimdi beraberliğe bile üzülecek sonuçla döndü Karadeniz ekibi.

Şenol Güneş,beklenenin aksine çift forvetle sahaya çıkıp Liverpool'un durumundan faydalanmayı düşündüğünü açıkça belli etti. Yeni bir yapılanmaya giren kırmızılar henüz ritimlerini oturtamamış bir türlü istediklerini oyunu yansıtamadılar. Bunda tabiiki Trabzonspor'un kontrollü oyununun payı çok büyük. Liverpool'un usta ayaklarına hünerlerini sergileyecek yeterli alan ve zaman bırakmadılar.

Gidişat "Atan Galip" türünden bir maça doğru gidiyordu, öyle de oldu. Bir anlık hata ve talihsizlik sonucu top Cole'a geldi, o da bir ara pasla Babel'i buldu. Yılın genç yeteneği seçilmesine rağmen eski hocası tarafından çürüyen, yeni hocasıyla yeniden filizlenen Babel köşeyi buldu takımını öne geçirdi.

O dakikaya kadar müthiş bir maç çıkaran Onur'un o pozisyonda yapacağı bir şey yoktu zaten. Milli takıma açık ara "Kaleye ben geçmeliyim." mesajları gönderen Onur, Cole'un penaltısını da kurtararak mesajları katmerledi.

Trabzon'un Avni Aker'de şansı var bu Liverpool karşısında ama gol yememeye dikkat etmeli. Yenilen bir gol bütün umutları yıktığı gibi farkın açılmasına da neden olabilir.

Hiç yorum yok: