27 Mayıs 2010 Perşembe

İstanbul Park Bizi Bekliyor.


Formula 1 2010 sezonu 7 yarışı İstanbul Park Pistinde. Geçen hafta Monako'daki ilginç mücadelenin arkasından verilen 1 haftanın ardından heyecan ülkemizde devam ediyor.

Daha önceki 4 yarışın 3 ünü Felipe Massa, birini Button kazanmıştı. Bu yıl favoriler "kanatlı" Red Bull'larıyla Weber ve Vettel. Red Bull bu hafta McLaren'e düzlüklerde inanılmaz bir ivme kazandıran rüzgar kanalını kullanmayı düşünüyor. Eğer tam randıman alırlarsa zaten kimsenin tutamadığı Red Bull ilk 10 da yarışı sürdüren pilotlara bile tur bindirebilir. İstanbul fatihi Massa'nın Ferrari kariyerini sağlama alması için en favori pistinde kendini göstermesi şart.

Gelelim en önemli konuya. İstanbul Park biletleri 2005 yılından beri ilk kez bu kadar ucuz. 2012 yılı için şimdiden yeni 3 pist ile anlaşmaya varıldı. Bizim sözleşmemiz ise 2012 de doluyor. Bu dev tanıtım fırsatının elimizde kalması için seyirci sayısının fazlalığı çok önemli. Bütün takımlar ve pilotlar İstanbul Park'taki her şeyden memnun seyirci azlığı dışında.

Cuma antremanlar, cumartesi sabah antreman öğleden sonra sıralama turları, pazar günü ise yarış. Hepsi hafta sonunda TRT ekranlarında olacak. Halen bilet bulma şansınız var. Biletler
http://www.biletix.com/ dan ve İstanbul Park'tan temin edilebilir.

Hiç yorum yok: