22 Mayıs 2010 Cumartesi

Boynuz Kulağı Geçti.


Şampiyonlar ligi 2010 finali, usta ile çırağı eşleştirmesi bakımından ilginçti. V. Gaal ve Mourinho. Barcelona'da beraber çalışan ikili, şimdi rakip olarak karşı karşıya geldiler. İki isimde mütavaziliğe yanaşmazken, iğneleyici açıklamalardan kaçınmadılar maç saatine dek.




Barnebau çok iyi hazırlanmış maça. Maçtan önceki gösteriler çok güzeldi, siyahlar içindeki Latin güzellerinin dansı ayrı bir estetik kattı geceye.
Maça gelirsek, aslında biraz beklentilerin uzağında kaldığını söyleyebiliriz sahadaki mücadelenin. B.Münih, topa sahip olarak oyuna hükmetmeye çalışsa da İnter, az ama öz konuşmayı tercih etti ve % 40 hiç bulmayan topa sahip olma yüzdesiyle 2-0 kazandı maçı. Goller Milito'dan geldi.
Maç sonunda Mourinho'nun tribünleri izleyişi görülmeye değerdi. Sanki "Bu kupa, önünüzde aldığım ilk kupa, bekleyin geliyorum." der gibiydi. Açık açık belirtti zaten R.Madrid'i çalıştırmak istediğini. Moratti'de "Onu bu sene İnter'de tutabilirsek gerçekten sürpriz olur" diyerek durumu ortaya koydu.
İlker Yasin köşesine gelirsek, değişen bir şey yok malesef. Mourinho'lu İnter'in La Liga'da 5 yıl üstüste şampiyonluğundan girdi, İbrahimoviçten, Hitzfeld'den çıktı.
Mourinho'yu birileri durdurabilir mi bilemem ama İlker Yasin'i biri durdursun artık.

Hiç yorum yok: