2 Kasım 2010 Salı

Shaqeeta'yı Tanıyor Musunuz?





2.14 boyunda, 175 kilo olan NBA efsanesi 'sevimli dev' Shaquille O'Neal, Cadılar Bayramı'nda Beyonce Knowles kılığına girerek Beautiful Nightmare'i seslendirdi. Nba'in en sempatik çocuğundan harika bir gösteri izlemek ister misiniz?

Daha önce katıldığı çeşitli aktivitelerde yaptığı sempatik hareketlerle herkesin bir kez daha beğenisini kazanan bu dev ama bu kez başka bir şekilde karşımıza çıktı.

NBA efsanesi, Boston Celtics'in yıldız ismi Shaquille O'Neal, Cadılar Bayramı'nda tam bir şov yaptı. "Shaqeeta" kılığına giren ve Boston sokaklarında Beyonce'den Beautiful Nightmare'i canlandıran Shaq, kıyafeti ve dansı ve herpsinden önemlisi güzel (!) sesiyle herkesi gülmekten kendinden geçirdi.

Her sene Cadılar Bayramı'nda çeşitli kılıklara giren Shaq, bu sene neler yapacağını gizlemiş ve kısa süre önce twitter'dan yaptığı duyuruda, bu sene bir şey yapmaktan vazgeçtiğini ifade etmişti. Ancak NBA'in şakalarıyla ünlü, sevimli "dev"i, beklentileri bir kez daha boşa çıkartmadı ve tam anlamıyla bir şova imza attı.


Hiç yorum yok: