29 Ocak 2010 Cuma

Giovani Dos Santos Ramirez


Yaz başı bu çocuğun alınmasını çok istemiştim. Facebook hesabımda, fotoğraflarını ve videolarını paylaşmıştım. Geç olsun ama güç olmasın demişler. Haldun Üstünel'e teşekkür ederim. Allahtan döndü de bizde rahatladık. Yoksa sayesinde kalp hastası olacaktık. Giovani çok iyi bir oyuncu. Youtube'den bazı maçlarını izleyin bana hak vereceksiniz. Ayrıca daha çok genç. 20 yaşında gencecik fidan.

23 Ocak 2010 Cumartesi

Her Yerde Kar Var Kalbim Senin Bu Gece


Yarın büyük ihtimal ile bizim maçta iptal olacak. Aslında keşke iptal olmasa. Yarına kar yağışı azalsa. Bir keyfimizden de olmayalım yani.

22 Ocak 2010 Cuma

In Haldun We Trust


Haldun Üstünel müthiş bir adam. Galatasaray'a gelip, bu kadar yararlı olan belki de tek yönetici. Kendisi bir de kapalı tribünden çıkma Galatasaraylıdır. Bizi apayrı bir noktaya getirdi. Bundan 4 yıl önce İngiltere'den şu şu adamları alacaksınız deseler, sanırım karşımdakine küfürü basardım. Sanırım salı gecesi de Dos Santos açıklanacak. Sayın Haldun Üstünel lütfen dön artık. Yoksa senin sayende memlekette bir çok Galatasaraylı kalp hastası olacak. Bu kadar heyecan iyi değil.

21 Ocak 2010 Perşembe

Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da


Bir kaç gün önceki Neil yazımın sonunda, perşembe gecesi santrafor transferi açıklanır demiştim. Gece'ye 2 saat kala açıklandı. Ama sonuçta açıklandı. Hoşgeldin diyoruz. Teşekkürler Galatasaray ve teşekkürler Haldun Üstünel.

18 Ocak 2010 Pazartesi

Lucas Edward Neill Galatasaray'da


Sonunda Neill Galatasaray'da. Artık savunma biraz toparlanır. Gelmesi Galatasaray için, çok iyi oldu. En azından Gökhan Zan'a muhtaç olmayacağız artık. Çok beğendiğim bir oyuncu idi Neil. Hoşgeldin önce Türkiye'ye, sonra Galatasaray'a. Umarım bizde çok başarılı olursun. Sırada santrafor transferi var. Bir mani çıkmazsa perşembe gecesi de o açıklanır.